Gratis thuisbezorgd vanaf €750,- incl. btw
Persoonlijk contact na bestelling
100% echt natuursteen
Gratis afhalen mogelijk

Over ons

Marmolux Natuursteen is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in natuursteen tegels en maatwerk, evenals levering en installatie van natuursteen.

Met eigen fabriek in Turkije zijn wij in staat om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven. Wij produceren en leveren klantspecifieke ijdelheden aan particulieren klanten en professionele partners op internationaal niveau. Door onze eigen productie faciliteiten zijn wij ook in staat om een ​​volume hoogwaardige producten en materialen te produceren en te leveren waar maar weinig andere bedrijven aan kunnen voldoen.

We werken met hoofdaannemers, architecten, interieurontwerpers, detailhandelzaken en particuliere klanten in Nederland, België en Duitsland. Wij kunnen natuursteen inclusief marmer, graniet, travertijn, onyx en kalksteen projecteren, leveren, sjablonen maken, produceren en installeren voor uw badkamer, keuken, zwembad, jacht, luchtvaart of enig ander gebied waar natuursteen nodig is. We kunnen u helpen bij het zoeken naar voorbeelden, technische informatie en nog veel meer.

Inprincipe waar het voor de anderen moeilijk begint te worden, daar begint Marmolux !

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis thuisbezorgd vanaf €750,- incl. btw
Persoonlijk contact na bestelling
100% echt natuursteen
Gratis afhalen mogelijk