Gratis thuisbezorgd vanaf €750,- incl. btw
Persoonlijk contact na bestelling
100% echt natuursteen
Gratis afhalen mogelijk

Marmomac 2019

Marmomac 2019

Marmomac is het toonaangevende wereldwijde evenement voor de natuursteenindustrie en vertegenwoordigt de gehele supply chain, van grondstof tot halffabrikaten en eindproducten, van verwerkingsmachines en -technologieën tot toepassingen van steen in architectuur en design.

ALGEMEEN INFORMATIE

FEITEN EN CIJFERS 2018

  • 1.616 Deelnemers
  • uit 55 verschillende landen
  • 62,45% Internationale deelnemers
  • Oppervlakte beurshal: 80.845 m2 (+1,03%)
  • Aantal bezoekerss: 68,000
  • Uit 150 landen
  • 60%Internationale bezoekers over de laatste drie jaar

MARMOMAC2019

De 54ste editie van Marmomac, die van 25 tot en met 28 september in Verona wordt gehouden, wordt volgens de organiserende Veronafiere nog internationaler van karakter. Bovendien belooft de organisatie meer digitale ontwikkelingen, zoals een nieuwe app en een onlineplatform. Er worden weer prijzen uitgereikt en met het thema Natuurlijkheid worden in The Italian Stone Theatre de resultaten getoond van samenwerkingen tussen ontwerpers, machinefabrikanten en natuursteenbedrijven.

Maar liefst 62 procent van de 1.616 exposanten en 68.000 bezoekers kwamen niet uit Italië, maar waren afkomstig uit honderdvijftig verschillende landen wereldwijd. De organiserende Veronafiere van de natuursteenvakbeurs Marmomac gaat prat op het internationale karakter van het evenement. “Marmomac is hét evenement voor de internationale natuursteensector, waar Italië een leidende rol in speelt. Veronafiere wil deze status behouden en wil daarvoor veel investeringen doen”, verklaart Maurizio Danese, president van Veronafiere. Hij wordt bijgestaan door de ceo van Veronafiere, Giovanni Mantovani: “Een groeiende internationaliteit is een van de doelen voor de toekomst. We hebben vanuit de natuursteenvakbeurs in Verona een wereldwijd netwerk opgebouwd, met vakbeurzen in de Verenigde Staten en Brazilië. Wij breiden dit nu uit met nieuwe initiatieven in Shanghai en Peking.” Een van de initiatieven die tijdens Marmomac 2019 wordt gehouden om vertegenwoordigers uit de hele wereld bij elkaar te brengen, vormen B2B-meetings die volgens het ‘speed dating’-principe worden georganiseerd. Vanuit drie hoofdgroepen – luxe, platen en gereedschappen – worden architecten, distributeurs, marmerbewerkers en plaatsers afkomstig uit landen als de Verenigde Staten, Canada, Engeland, Rusland, China, Zuid-Afrika, Australië, Duitsland, Mozambique, Turkije en Iran samen gebracht.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis thuisbezorgd vanaf €750,- incl. btw
Persoonlijk contact na bestelling
100% echt natuursteen
Gratis afhalen mogelijk